vrijdag 12 februari 2016

Achtergrondje met wax papier...

Do more of what makes you happy...
 
 
Voor de achtergrond de Softy falling textured impressions embossingfolder van SU met wax papier (The Stamping Cottage) gebruikt. Doordat je beide zijdes van het wax papier kunt gebruiken krijg je twee kaarten één met een positief en één met een negatief reliëf. Op de hoogste stand het wax papier strijken, ik leg altijd een keukenpapiertje over de laatste laag stempelpapier.
 
 
Wanneer de wax (reliëf) erop zit ga ik blenderen met één kleur inkt. Ik heb de SU Classic Stamping Pads gebruikt een super fijne inkt die mooi uit blenderd. Goed laten drogen evt. heattool gebruiken.
De Flowering Flourisches van SU met Versa Mark erop stempelen en bestrooien met wit embossingpoeder.
Met de heattool smelten.

 
De banner is met de framelits van SU uit bedrukt perkament papier gestanst en aan de achterzijde vast gemaakt zodat de banner aan de voorkant mooi los is.
Tekst erop stempelen met Stazon black.
Kaart matten op wit papier en bevestigen op de kraft kaart.
Rand snijden 2 bij 14 cm en bevestigen op de kaart.
Bloemetjes ponzen, de randjes in de Vesa Mark deppen, bestrooien met wit embossing poeder en met de heattool laten smelten. De bloemetjes opbollen en speels op de kaart vastplakken.
 
Een kaartje voor alle gelegenheden:)
Groet Annemieke

3 opmerkingen:

 1. Hello Annekmieke, your cards are beautiful all the versions. The verse is fantastic. Thanks for your visit to my blog :) Warm Geetings, Shirleyxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn in het echt nog veel mooier. Bedankt Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie kaarten heb je gemaakt Annemieke, zeer stijlvol!!

  Groetjes
  maria

  BeantwoordenVerwijderen